Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής Δήμου Πάργας

ΟΜ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάργας, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στις ΓΣ ανασυγκρότησης της οργάνωσης, με τελευταία αυτή στις 18.02.2015, με ενωτικό πνεύμα και αίσθημα ευθύνης, στην κρίσιμη για το λαό μας πολιτική συγκυρία, προσήλθαν με μεγάλη πλειοψηφία, την Τετάρτη 25.02.2015, στα γραφεία του Κόμματος και άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα εκλογής της νέας Συντονιστικής Επιτροπής. 

Στη Συντονιστική επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
Αβιτζής Άρης 
Γεωργίου Σπύρος 
Νικολάου Ανδρέας 
Νικολάου Χρήστος 
Παναγιώτου Ευάγγελος 
Πιτσαρός Μιχάλης 
Τσουμπούλης Σωτήριος 
Φιλίππου Δημήτριος 
Χαχούλη Γιώτα
Συντονιστής της ΣΕ της ΟΜ, στην πρώτη συνεδρίασή της, 04.03.2015, εκλέχτηκε o Γεωργίου Σπύρος και αναπληρωτής συντονιστής Τσουμπούλης Σωτήριος.
Στην ίδια συνεδρίαση, επίσης, έγινε συγκεκριμένος καταμερισμός καθηκόντων στα μέλη του οργάνου. 
Η ΣΕ καλεί τα μέλη της οργάνωσης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, που έδωσε ιστορική πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ, να συμβάλλουν με ενωτικό και υπεύθυνο τρόπο, σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και ανάταξης του μαζικού κινήματος. Πρωτοβουλίες, συμβολής και στήριξης της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στην υπονόμευση και τους εκβιασμούς από το μπλοκ των ισχυρών της εσωτερικής διαπλοκής και τις δυνάμεις της λιτότητας στην Ευρώπη. Αλλά και ελέγχου και αντίστασης απέναντι σε πρακτικές και καταστάσεις, που θα κινούνται σε λογικές του καταδικασμένου παλαιοκομματισμού του χθες. 
Προχωράμε μπροστά, κάνουμε την ΕΛΠΙΔΑ, πράξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου